Pure and authentic food

Love food. Eat well!

Maak uw reservatie

Pure and authentic food

Love food. Eat well!

Maak uw reservatie

Puur en authentiek eten

De plek voor een snelle hap, een uitgebreide lunch, een vlotte babbel, een lekker biertje. De plek om te lezen, te piekeren, te genieten. Alleen, met uw gezin of onder vrienden. De plek waar pure producten de pannen van het dak spelen.

Lou’s Plek serveert gerechten waar je blij van wordt. Spring gerust binnen en snuif alle geuren en smaken op. Lou’s plek engageert zich om eenvoudige, lekkere gerechten klaar te maken. Authentiek, soms met een twist. Smakelijke gerechten met een verhaal. Feel good food om helemaal alleen op te smullen of om te delen met al wie je lief is.

Lou’s Plek kiest resoluut voor topingrediënten. We besteden veel aandacht aan hoe we een gerecht op tafel zetten. Mooi servies, het juiste kleuraccent. Bij ons kan je terecht voor een totaalconcept.

Lekker eten. Puur en authentiek. De smaak van mijn herinneringen. Gerechten waar je blij van wordt.

Wie is Lou

Foodie/hobbykok Annouchka Louwagie, jaren in de creatieve sector (advertising & media) actief, maar kookt al sinds ze van haar mama een mes mocht vasthouden. Ze groeide op met twee broers, twee zussen en twee ouders die liever naar de traiteur of de markthallen van Barcelona gingen dan naar het museum. In 2006 behaalde ze haar koksdiploma. Sindsdien is de passie voor koken alleen maar gegroeid.

Fijnproever Werner Boyens is al jaren haar enthousiaste proefkonijn. Hij daagt uit en schaaft bij, met veel oog voor detail. Na 15 jaar in de muziekindustrie heeft hij nu zijn tweede passie ontdekt: proeven, creatief meedenken, gerechten helpen componeren. De liefde van de man gaat, naar het schijnt, nog steeds door de maag.

Filosofie

Love food, eat well. Trakteer jezelf en je vrienden of familie op een lekkere en gezonde maaltijd. Pure gerechten met smaak gepresenteerd. Een authentieke wereldkeuken met een hedendaagse twist. Lou’s Plek gaat altijd op zoek naar de perfecte ingrediënten. Om ze dan met passie en liefde te bereiden.

Onze Vrienden

Lou & Co draait ook om vriendschap. Heel wat vrienden werken graag mee aan ons project.

KENNY,JORAN,KHAI, die elke dag al hun energie steken in het voorbereiden van alle gerechtjes.

Max zorgt voor de heerlijke Mississipie Mud Pie taart, al is geproefd? Een choc’explosie.Elise bakt heerlijke carrot cakes en nog veel meer.

Elise is zot van Spanje en brengt ons geregeld de lekkere blikken van Makreel, Buikspek van tonijn , Sardientjes en ook alle heerlijke DOP producten (Manchego, Jamons en Fuets).  Allemaal uitstekende producten van hoge kwaliteit.

Minouche mag  de laars van Italië zonder enige twijfel aantrekken. Al jaren trekt ze door Italië op zoek naar de beste producten.

Sebastiano kan ons urenlang vertellen over de nieuwe oogst. Hij is de bezieler van de beste olie ter wereld, en ondertussen al zijn pluimen verdiend met de uitbreiding van een extra assortiment. 100 % Italia!

En binnenkort nog extra vrienden erbij. We houden jullie op de hoogte.